La Cure- Döda havet hudvårdsprodukter

La Cure® dagkräm 60 ml. 185kr

La Cure dagkräm är en speciell blandning av mineraler från Döda Havet som rekommenderas i högsta grad för att förhindra uttorkning av huden i ansikte och på hals. La Cures dagkräm innehåller endast naturliga ingredienser, som minskar rynkor, förebygger och skyddar huden mot för tidigt åldrande. Skyddar mot yttre påfrestningar och hjälper huden att återfå och bibehålla den naturliga balansen. Huden blir mjuk, får en vacker lyster och strålar av hälsa och ungdom.

Produkterna från La Cure balanserar talgproduktionen, tillför fukt och återställer hudens naturliga balans.

Den här fuktgivande ansiktskrämen innehåller naturliga oljor, Jojoba olja, Aloe Vera, Döda Havet mineraler, Vitamin C och Opium sun protection (SPF4) som enkelt absorberas av huden. Regelbundet användande lämnar din hud hälsosam med en svalkande sensation. Fräsch dagkräm för att promota hudens elastitet och mjukhet.

Denna är även perfekt för att skydda ansiktet på sommaren!

La Cure® Nattkräm - 60 ml. 175kr

La Cure nattkräm återfuktar huden och mjukgör samt återskapar den naturliga balansen i huden.


Nattkrämen är en naturlig skönhetsprodukt berikad med Döda Havet salter och naturliga extrakt. Kontinuerligt användande kommer tighta huden genom att lämna den hälsosam och silkigt len. Krämen är icke oljig och kan användas på alla hudtyper men viktigast av allt är att den inte orsakar irritation eller rodnad. Innehåller Döda Havet salter, Aloe Vera, äppelextrakt och vitamin E.

Krämen används dagligen i ansiktet och på halsen. Den stramar upp huden, reducerar akne och verkar djuprengörande.

La Cure® Ögonkräm - 40 ml 185kr

La Cure ögonkräm innehåller Dödahavsmineraler, morotsextrakt, vitamin E och naturliga oljor. 

Efter noggrann rengöring av ansiktet appliceras krämen runt ögonen varje morgon och kväll.
Lindrar och fräschar upp trötta ögonlock och avhjälper svullnad.

La Cure® Ansiktsrengöring - 180 ml 199kr

La Cure ansiktsrengöring innehåller en speciell mix av Dödahavssalt, vitamin E och veteprotein som rengör på djupet. Avlägsnar snabbt och effektivt orenheter, överproduktion av talg och makeup rester.

Ger huden spänst med aktiva mineraler.
Så lägger man grunden till friskare, mer vital hud samtidigt som man hjälper den återfå sin naturliga fuktbalans och fasthet.
Ytterligare har dessa mineralrika produkter stimulerande effekt på blodcirkulation i det översta hudlagret.

La Cure® Lermask för ansiktet - 150 gr. 195kr

Leran från Döda Havet är kända sen antiken för behandling av psoriasis, eksem, akne och andra hudproblem. Döda havet i Jordandalen, 400 m under havets yta, en gigantisk reservoar av terapeutiska mineraler besöktes redan av den vackra Kleopatra i jakt på skönhet och hälsa.

La Cure lermask för ansiktet innehåller 100 % svart Dödahavslera blandad med honung och naturliga oljor.

Lermasken har anti-inflammatorisk effekt och avlägsnar döda hudceller och djupsittande orenheter. Den lindrar även vid besvär som psoriasis, eksem och akne.

Leransiktsmasken- rik på mineraler och naturliga oljor revitaliserar och fräschar upp huden. Den unika sammansättningen av Döda Havet lera hjälper blodcirkulationen och rengör mekanismen. Dom naturella mineralerna tvättar bort och rengör huden från främmande och giftiga element vilken hjälper kontrollen av rynkor. Utöver det stramar och tajtar den upp vävnaden och ljusnar upp skiftningar. Överflödig olja på huden förs bort.

Rengör ansiktet med La Cure salttvål, skölj sedan med varmt vatten och applicera slutligen leran. Undvik områden runt ögonen. 

5-10min för torr hud
10-15min för normal hud
20-30min för fet hud

Använd leran 2 - 3 ggr i månaden för bästa resultat.

La Cure® Djuprengöring/peeling för ansiktet -100 ml. 185kr

La Cure djuprengöring (naturlig ansiktspeeling) för ansiktet innehåller Dödahavsmineraler, äppleextrakt, valnötsskalsgranulat, veteprotein och vitamin E.

Berikar huden med Dödahavsmineraler där valnötsskalgranulatet verkar som naturlig peeling och rengör på djupet. 

Ansiktsskrubben är berikad med Döda Havet mineraler. Den här krämen med fullt extrakt ger en häpnadsväckande förbättring i din hudtextur genom att hålla din hud skinande och lysande. Den naturella Exfoliant Walnut Shell hjälper cell förnyelse, renar och återbygger smidigheten.

Applicera i ansiktet med cirkelrörelser 1 - 2 ggr i veckan.

Rekomenderas starkt för IPL behandlingar i ansiktet för både hårborttagning ( innan beh. ) , ytliga blodkärl ( innan beh.) fina rynkor ( innan beh.) och acne ( innan beh.) 

La Cure® Fuktighetskräm ansiktet- 100 ml. 199kr

La Cure fuktgivande kräm innehåller Dödahavsmineraler, äppleextrakt, vitamin E och veteprotein läker och mjukar upp alla hudtyper.  Det höga innehållet av naturella ingredienser ger möjlighet att mjukgöra och bibehålla elasiteten av huden och återta den naturliga balansen. Innehåller även Döda Havet salt och Morots extrakt.


Applicera dagligen i ansiktet och på halsen. Rekommenderas varmt för torr hy.
Återställer fuktbalansen i hyn och skyddar mot väder och vind och hårt vatten.

La Cure® Whitening Cream 100 ml. 199kr

La Cure Blekningskräm innehåller en avancerad blekningsformula med super-revitaliseringsegenskaper.

Denna kräm kombinerad med naturliga fruktextrakter och Vitamin E är det senaste inom utvecklingen för den perfekta huden.

Mycket aktiv mot hudfläckar, svarta prickar, bruna pigmentförändringar och ojämn hudfärg.

Passar alla hudtyper. Skall användas enbart kvällstid.

Används i jämnt lager (undvik ögon partiet).

Tycker du att det är för dyrt med IPL behandling för pigmenteringar är detta ett billigare alternativ att testa.

La Cure® Fotkräm - 100 ml. 185kr

La Cure fotkräm innehåller Dödahavssalt och antibakteriella ämnen som motverkar svamp.

Efter att du har tvättat fötterna med La Cure salt- eller lertvål skall du torka fötterna och smörja in dem med fotkrämen. Krämen kan användas dagligen.

Den skyddar dina fötter mot dålig lukt och har läkande effekt på skadade områden.

Har du någon ungdom där hemma som svettas mycket i skorna, så är denna att rekomendera.

 

La Cure® Body lotion - 200ml. 185kr

La Cure Cooling body lotion är berikad med Dödahavsmineraler.

Återställer kroppens fuktbalans och skyddar huden från uttorkning.

Utöver döda havs salter och mineraler innehåller denna svalkande Bodylotion vitamin E.

Denna är även perfekt som after sun lotion på sommaren.

La Cure® Soothing Scrub Salt 750 gr. 525kr

En kroppspeeling (exfoliant) som är rik på mineraler, ger din hud en fantastisk behandling ökar blodcirkulationen till huden, lugnar och förnyar den med att avlägsna yttersta hornlagrets döda celler.

De eteriska oljorna ger näring, återupplivar trött hud och lämnar den silkeslen, mjuk och frisk.

Ingredienser: Dead Sea Salt, jojobaolja, sötmandelolja, grape fröolja och doft av lavendelolja.

La Cure® Kroppsskrubb 250 gr. 225kr

En unik återfuktande hudbehandling med naturligt lyxiga oljor med fuktgivande effekter som penetrerar huden och rengör den på djupet. Sheasmör, Kokosmör, Jojoba olja, Evalyptus Olja, Kamomill Olja, Sweet mandel olja, Grape seed olja och Dödahavsmineraler.

Fördelar:
• Fungerar som en fuktgivare för mjukare hud
• Läker små hudsår
• Rengör den på djupet
 • Håller huden fräsch och vital

Även perfekt att använda för optimalt resultat dagen innan IPL behandling för att få bort gamla hudrester på behandlingsområdet alternativt mellan cellulitreduceringsbehandlingar för att hålla igång blodcirkulationen.

La Cure® kroppsinpackning - 1 kg 450kr

La Cure lermask (mudmask) för kroppen innehåller 100 % svart Dödahavslera blandad med honung och naturliga oljor.

La Cure dödahavsleran har anti-inflammatorisk effekt och avlägsnar döda hudceller, djupsittande orenheter och reducerar rynkor. Den lindrar även vid besvär som psoriasis, eksem och akne.

Perfekt för hemma spa när du vill unna dig det där lilla extra

La Cure® kroppsinpackning - 5 kg 1699kr

La Cure lermask (mudmask) för kroppen innehåller 100 % svart Dödahavslera blandad med honung och naturliga oljor.

La Cure dödahavsleran har anti-inflammatorisk effekt och avlägsnar döda hudceller, djupsittande orenheter och reducerar rynkor. Den lindrar även vid besvär som psoriasis, eksem och akne.

Perfekt för hemma spa när du vill unna dig det där lilla extra

La Cure® Lertvål - 90gr. 75kr

La Cure lertvål innehåller naturliga oljor blandade med Dödahavslera. För normal och fet hy, används på hela kroppen.

För bästa resultat skall du tvåla in dig, vänta i 2 - 3 min och sedan skölja av dig. 

Den berikade tvålen stimulerar, revitaliserar, rengör och mjukar upp huden. Den avlägsnar även djupt sittande smuts genom att detoxa och exfoliera huden. Lertvålen är jätte bra för oljig/fet hud. Innehåller Palm olja, Palm kernell olja och Döda havet lera.

Denna tvål kan fördelaktigt användas i ansiktet såsom på kroppen, detta är ett billigare alternativ att testa innan man går på dom exklusivare lerprodukterna specificerade för ansiktet alt. kroppen ( lermask samt kroppsinpackningen)

La Cure® Svart Kummintvål, 90 gr. 75kr

Den svarta kummintvålen görs främst från svart Kumminfröolja (nagilla sativa) och hela kumminfröet som har naturliga anti-inflammatoriska egenskaper och som traditionellt har använts av beduinstammar i Negev öknen och nu även i stora delar av Mellanöstern.

Svart Kummintvål förnyar hudcellerna med att avlägsna döda celler. Dess lugnande och återfuktande egenskaper tillför inte bara fukt till övre hudlagret, men även saktar ner hudens vätskeförlust. Svart kummin är en naturlig healer för irriterad hud.

Nigella Sativa extrakt från kumminfrö och som är den aktiva substansen i tvålen, hjälper till att avlägsna smuts som kan täppa till porerna. Hjälper också till med hudskador som akne och blåmärken.

Passar bra för överkänslig hud.

Denna tvål rekomenderas även starkt efter cellulitreduceringsbehandling för att lugna blåmärken som kan uppstå i början av behandlingskur.

La Cure® Sattvål, 90 gr. 75kr

La Cure salttvål innehåller en mix av naturliga oljor och mineralsalt från Döda havet.

För normal till torr hud.

För bästa resultat, låt tvålen verka på kroppen i 2-3 minuter och skölj sedan. 

Kan även användas för mildare acne och även på områden irreterade från rakning.

La Cure® Anticellulittvål - 90 gr. 95kr

La Cure anticellulittvål rengör och masserar på djupet.


Innehåller inte bara salter och mineraler utan även Palm olja samt Palm kernell olja. Dom speciella extrakterna är väldigt aktiva mot celluliter. Tvålen hjälper fettet under huden genom att absorbera vatten och giftansamlingar. Blodkärlen under huden förstärks.

För bästa resultat, använd dagligen i minst tre månader.

Rekomenderas starkt som kompliment för cellulitrecuceringsbehandling och även behandling med IPL för ytlga blodkärl.
 

La Cure® Badsalt - 250gr/500 gr. – Vit doftfri 75kr/125kr

La Cure ljuvliga badkristaller från Döda Havet innehåller magnesium, potassium, kalcium, brom och många fler mineraler som tillsammans har fuktreglerande, lugnande och avslappnande egenskaper.

Ur den djupa, mineralrika varmvattenkällorna vid Döda havet, hämtas den högkoncentrerade badkristallen vars unika sammansättningen, av för huden viktiga mineraler och organiska ämnen, som endast naturen kan åstadkomma. Badkristallen ger utöver detta näring samtidigt som de tar bort smuts och orenheter och gör huden mjuk.

Häll i ditt badvatten och få ditt eget havsbad!
Kan även fördelaktigt användas i fotbad.

La Cure® Mineralbadsalt - 500 gr. - Blå - aroma 125kr

La Cure ljuvliga blå aroma mineral badkristaller från Döda Havet innehåller magnesium, potassium, kalcium, brom och många fler mineraler som tillsammans har fuktreglerande, lugnande och avslappnande egenskaper.

Ur den djupa, mineralrika varmvattenkällorna vid Döda havet, hämtas den högkoncentrerade badkristallen vars unika sammansättningen, av för huden viktiga mineraler och organiska ämnen, som endast naturen kan åstadkomma. Badkristallen ger utöver detta näring samtidigt som de tar bort smuts och orenheter och gör huden mjuk.

Häll i ditt badvatten och få ditt eget havsbad! 
Kan även fördelaktigt användas i fotbad.

La Cure® Badsalt persika - 500 gr. - Doft av persika 125kr

La Cure ljuvliga persika badkristaller från Döda Havet innehåller magnesium, potassium, kalcium, brom och många fler mineraler som tillsammans har fuktreglerande, lugnande och avslappnande egenskaper.

Ur den djupa, mineralrika varmvattenkällorna vid Döda havet, hämtas den högkoncentrerade badkristallen vars unika sammansättningen, av för huden viktiga mineraler och organiska ämnen, som endast naturen kan åstadkomma. Badkristallen ger utöver detta näring samtidigt som de tar bort smuts och orenheter och gör huden mjuk.

Häll i ditt badvatten och få ditt eget havsbad! 
Kan även fördelaktigt användas i fotbad.

La Cure® Badsalt Eukalyptus - 500 gr. - 125kr

La Cure ljuvliga eukalyptus badkristaller från Döda Havet innehåller magnesium, potassium, kalcium, brom och många fler mineraler som tillsammans har fuktreglerande, lugnande och avslappnande egenskaper.

Ur den djupa, mineralrika varmvattenkällorna vid Döda havet, hämtas den högkoncentrerade badkristallen vars unika sammansättningen, av för huden viktiga mineraler och organiska ämnen, som endast naturen kan åstadkomma. Badkristallen ger utöver detta näring samtidigt som de tar bort smuts och orenheter och gör huden mjuk.

Häll i ditt badvatten och få ditt eget havsbad! 
Kan även fördelaktigt användas i fotbad.

La Cure® Badsalt – 1kg. – Vit doftfri 225kr

La Cure ljuvliga doftfria badkristaller från Döda Havet innehåller magnesium, potassium, kalcium, brom och många fler mineraler som tillsammans har fuktreglerande, lugnande och avslappnande egenskaper.

Ur den djupa, mineralrika varmvattenkällorna vid Döda havet, hämtas den högkoncentrerade badkristallen vars unika sammansättningen, av för huden viktiga mineraler och organiska ämnen, som endast naturen kan åstadkomma. Badkristallen ger utöver detta näring samtidigt som de tar bort smuts och orenheter och gör huden mjuk.

Häll i ditt badvatten och få ditt eget havsbad! 
Kan även fördelaktigt användas i fotbad.

La Cure® Skrubbolja - 180 ml. 225kr

La Cure Scruboljan är en kroppspeeling som milt och effektivt tar bort döda hudceller och andra orenheter från hudytan. 

Den mjukar upp sträva områden och ger en len och slät hud.

Kombinationen av Dödahavssalt och sötmandelolja återställer hudens naturliga färgbalans.

La Cure® Massageolja - 180 ml. 225kr

La Cure massageolja innehåller sötmandelolja, Dödahavssalt, vitamin E och eukalyptusolja.

Oljan kan användas dagligen.

Oljan ger fukt åt din hud och gör den silkeslen.

Hudreaktion: 
Den som har lätt att få pyttesmå utslag ska inte masseras regelbundet med linfröolja. Är man mycket känslig ska man också undvika olivolja, jordnötsolja och sesamolja. Dessa oljor är de som är mest troliga att orsaka s.k. kosmetikaakne.

La Cure Dead Sea massageolja innehåller mandelolja och skall inte orsaka hudreaktion.

Denna massageolja använder vi även på massagebehandlingarna.

La Cure® Massageolja - 500 ml. 225kr

La Cure massageolja innehåller sötmandelolja, Dödahavssalt, vitamin E och eukalyptusolja.

Oljan kan användas dagligen.

Oljan ger fukt åt din hud och gör den silkeslen.

Hudreaktion: 
Den som har lätt att få pyttesmå utslag ska inte masseras regelbundet med linfröolja. Är man mycket känslig ska man också undvika olivolja, jordnötsolja och sesamolja. Dessa oljor är de som är mest troliga att orsaka s.k. kosmetikaakne.

 La Cure Dead Sea massageolja innehåller mandelolja och skall inte orsaka hudreaktion

Denna storlek på olja har en pump så den ser lite annurlunda ut än på bilden.

Denna massageolja använder vi även på massagebehandlingarna.

La Cure® Schampo - normalt hår - 250 ml. 199kr

La Cure schampo för daglig användning har en unik formula och är berikad med Dödahavsmineraler, veteprotein, äppelextrakt och morotsextrakt.

Schampot har en unik formula som gör att du kan tvätta håret varje dag.

Schampot får ditt hår att skina och minimerar mjäll.

 

La Cure® Schampo - fett hår - 250 ml. 199kr

La Cure schampo för fett hår är hår är berikat med speciella Dödahavsmineraler, veteprotein, äppelextrakt och morotsextrakt.

Schampot har en unik formula som gör att du kan tvätta håret varje dag.

Schampot får ditt hår att skina och minimerar mjäll

La Cure® Schampo - torrt hår - 250 ml. 199kr

La Cure schampo för torrt hår är berikat med speciella Dödahavsmineraler, veteprotein, äppelextrakt och morotsextrakt.

Schampot har en unik formula som gör att du kan tvätta håret varje dag.

Schampot får ditt hår att skina och minimerar mjäll.