Nouvatan Spraytan Helkropp inkl ansikte 375:-

Nu säljer vi Spraytan klippkort för 6 ggr till reducerad kostnad av 1600:-! ( snitt pris 266:-/behandling)

 

Nouvatan-Märket som tagit Svenska marknaden med storm! Med störst utbud på Svenska marknaden på 7 olika nyanser från 6-20%DHA kan vi anpassa färgen efter ditt pigment samt önskemål. 

Vad innehåller våra produkter?
Nouvatan produkter är framtagna av 100% naturliga aktiva ekologiska ingredienser vilka inkluderar växtextrakt och fuktgivande ingredienser. Alla våra produkter är alkohol och paraben fria. Den viktigaste ingrediensen är DHA eller Dihydroxyacetone, det färgfria sockret i tanning vätskorna. 

Vitamin A- Hjälper att reducera stretch marks, läka acne och reducera rynkor 
Vitamin A har många hälsofördelar på huden. Det hjälper huden att bibehålla sin fukt, och därigenom bibehålla sin lyster. Retinol, en aktiv form av Vitamin A, är extremt förmånlig för huden. Vitamin A ingredienser används för att behandla hudåkommor. Följande är några av fördelarna av vitamin A för huden: Vitamin A kan hjälpa att förebygga rynkor och andra täcken på hud åldrande. Retinol är en form av Vitamin A som är användbar på kroppen. Retinol har en roll både som en antioxidant och även som en rynkreducering i många anti-aging hudvårdsprodukter samt i antirynk krämer. Det är en kraftfull antioxidant som tvättar bort fria radikaler och avfallsprodukter från kroppen, och tar bort rynkor. När den appliceras på kroppen kan det hjälpa dom som lider av acne. Det hjälper till att stärka upp den skyddande vävnaden i huden och gör den fast. Folk som lider av acne har sett positiva resultat när tillståndet har behandlats med vitamin A. Det minskar fördelaktigt produktionen av sebum, en oljig substans som produceras av hudens körtlar som leder till akne. När talg produktionen har kontrollerats, reduceras acnen. Den är lika effektivt för att reducera stretch marks. Även folk som har stretch marks använder det. Det är sagt att det hjälper för att mjukgöra huden. Vitamin A kan åstadkomma regenerering av hudceller. När våra hudceller uppmuntras att regenerera, kommer ny och friskare hud ersätta våra fula hudbristningar. Således kommer svårighetsgraden av hudbristningar minskas. Det kan även leda till en total eliminering av oönskade ärr.
Vitamin B5- Hjälper att bibehålla frisk hud Studier har visat att vitamin B5 är en av de kosttillskott som hjälper din kropp att upprätthålla frisk hud. Den hjälper till att hålla huden balanserad och se sitt bästa ut. Vissa tester har visat att vitamin B5 faktiskt är bra för att behandla akne. På grund av detta, är vitamin B5 något du kanske vill prova om du har problem med din hud.
Vitamin E- Hjälper till att skydda och reparera din hud Vitamin E olja är en sådan naturligt förekommande olja, som är löslig i lipid och är icke-enzymatisk. Den fungerar som en antioxidant och förhindrar bildningen av fria radikaler på hudceller. Den har också anti-inflammatoriska egenskaper. På grund av förekomsten av sådana väsentliga egenskaper, är den bra för huden. 
 
 
Förberedelse:
*Du bör duscha och exfoliera/peela/skrubba huden helst 1 timme innan behandlingen eller så nära inpå behandlingen som möjligt med ljummet vatten ( Peelingen gör så att huden suger åt sig färgen bättre samt ser till att färgen håller sig längre och även avtar jämnare då du får bort döda hudceller med peelingen)
*Exfoliera gärna med skrubbhandskar då peelingkräm kan innehålla olja som kan täppa till och kan göra så att spraylösningen inte kan penetrera huden
*Fukta huden med lotion dagen innan ( inte samma dag!)
*Färgning av bryn/fransar bör göras 2 dagar innan spraytan
*Fransförlängning bör göras närmast 2 dagar innan spraytan
*Raka/Vaxa minst 24 timmar innan spraytan
*Att sola i solarie INNAN spraytan öppnar upp hudens porer och möjliggör huden att absorbera spraytan ingredienserna bättre, vilket resulterar i djupare bränna
 

Samma dag:
*Ingen kräm på kroppen/behandlingsområdet
*Ingen parfym/deodorant
*Inget smink
*Eventuella smycken tas bort
*Löst sittande mörka kläder
*Mörka underkläder
*Kvinnor-Sport behå och bygelbehå är inte att rekommendera. Lös bikiniöverdel kan man isånnafall ha
*Ha gärna öppna flip flops direkt efter-Strumpor och gymnastikskor är inte att rekomendera

Efter Spray-tan:
*Under din första dusch kommer överskottet av färgen rinna av
*Direkt efter behandlingen bör man inte ha smink, hudkräm, parfym, deodorant eller andra produkter på huden. Dessa kan påverka absorberingen av DHA.
*Vänta 8 timmar innan du duschar eller tvättar händerna för full utvecklig av färgen. Kan du undvika duschning samma dag så håller färgen i sig ännu bättre.
*Gnugga inte huden med handduken, utan badda bara kroppen med den
*Undvik sport och aktiviteter där du svettas mycket
*Undvik varma bad samt oljebad
*Dusha inte väldigt varmt, utan föredragsvis ljummet-gnugga och skrubba inte huden-Använd tvål/duschkräm endast där det är nödvändigt
*Spraya inte parfym rakt på dekolletaget-Detta kan resultera i ojämnheter

Produktinformation finner du i vår webshop
Priser samt online bokning finner du här: http://bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=3401
Spraytan bilder finner du både på vår Facebook Salong SkinSational AB samt Intagram: SalongSkinSational