Välkommen till Salong SkinSational! 
 

Jag vill ge Dig en unik och personlig hudvårdsbehandling i en avkopplande atmosfär. Unna dig lite lyx i vardagen, sätt dig själv främst för en stund och få ny energi till alla dina sinnen.

Här på hemsidan kan du läsa sammanfattade texter om olika behandlingar samt få närmare information om ISO 9001:2000 certifierade hudvårdsprodukterna La Cure samt läsa mer om våra kurser och utbildningar som hålls. Klicka på bilderna nedan eller gå in under menyerna för mer information. Vi har förmånliga kurkort till reducerat pris på utvalda behandlingar. Kurkortens giltighetstid är 1 år från utställningsdatum. Samma gäller för våra presentkort.

Salong SkinSational är en mysig liten salong som ligger centralt i FRIDHEMSPLAN.

Slipp upptagna telefoner, eller att passa in våra öppettider för att boka in dig. Nu kan du boka din behandling eller en kostnadsfri konsultation genom vår online-bokning som är öppen dygnet runt. 

Jag som jobbar i salongen jobbar med största diskrethet och du blir omhändertagen av kunnig och serviceinriktad personal som arbetar för att ge dig bästa tänkbara service samt tillhandahålla en hög standard.

Med ambition att ge dig bästa tänkbara personliga service, kvalitet, säkerhet och trygghet önskar vi dig varmt välkommen!

 

Permanenthårborttagning

Cellulitreducering

Lymfdränagemassage

Kontakta oss / boka online